Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Scratch Learn To... Magnetische Puzzel

Scratch Learn To... Magnetische Puzzel

Scratch Learn To... Magnetische Puzzel 'Verkleden' Leuke magnetische puzzel met drie spelniveaus. In de opbergdoos zitten 32 magneten en 8 voorbeeldkaarten. De binnenkant van het deksel is magnetisch en dient om de magneten op te kleven. Je kan 8 figuren maken: astronaut, indiaan, Eskimo, Viking, cowboy, piraat, Mexicaan of ridder.

Elk figuur bestaat uit 4 magneten: hoofd, lichaam, benen en voeten. Al de magneten zijn in deze doos door elkaar geschud. Kan jij al de verborgen figuren maken? Kies een voorbeeldkaart en kleef ze in het daarvoor bestemde vakje. Probeer nu het figuurtje na te maken door de juiste magneten uit de doos te zoeken en onder elkaar te kleven. Gevorderde spelers kunnen proberen de figuren te maken, zonder voorbeeldkaarten te gebruiken.

Of maak de grappigste combinaties door de magneten willekeurig door elkaar te kleven. Ooit al eens een Eskimo gezien met cowboy boots of een ridder met een piratenhoed? Hilariteit alom en de combinaties zijn eindeloos. Dit spel prikkelt de verbeelding en creativiteit van kinderen en zorgt voor uren puzzelplezier thuis en onderweg!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

0 beoordeling(en)

Fabrieksnummer:6182008
Artikelnummer:A4946
Beschikbaarheid:UITVERKOCHT
  • € 10,95
  • Excl. BTW: € 9,05
Specificaties
Inhoud32 Magneten
LeeftijdscategorieVanaf 3 jaar
EAN-code5414561820086
Lengte (mm)280
Breedte (mm)190
Hoogte (mm)41
Gewicht (gr)616
MateriaalKarton
KleurMulti
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Tags: scratch, learn, to..., magnetische, puzzel, europe